Ha regisztrált felhasználó, itt bejelentkezhet

Felhasználói név:
Jelszó:
Kérem, fogadja el a felhasználási feltételeket
FELHASZNÁLÁSI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉTELEK
Felhasználási és adatkezelési feltételeket elfogadom
BELÉPÉS
Új jelszó kérése

FELHASZNÁLÁSI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉTELEK
 

Jelen weboldalhoz a BENU Magyarország Zrt. korlátozott személyi körben, minősített üzleti partnerei részére biztosít hozzáférést. A weboldal működésének célja a BENU Magyarország Zrt. és üzleti partnerei között létrejött szerződések teljesítésének elősegítése, a szerződő felek közötti hatékony információcsere biztosítása.

Az oldalon a magyarországi BENU-cégcsoportnak és gyógyszertárainak olyan adatai lelhetők fel, amelyek üzleti titkot képezhetnek, és amelyek titokban maradásához a BENU Magyarország Zrt-nek lényeges érdeke fűződik. Szigorúan tilos a weboldal engedély nélküli, vagy a fenti céltól eltérő felhasználása vagy megtekintése, valamint a weboldalhoz kapcsolódó jelszavak és információk nem rendeltetésszerű felhasználása.

A BENU Magyarország Zrt. a weboldalon az adatokat tájékoztatási céllal helyezte el, így azok hivatalosnak nem minősülnek. A BENU Magyarország Zrt. megtesz minden szükséges intézkedést, hogy a közzétett adatok a valósággal egyezzenek, azonban a weboldalról származó információkból közvetlenül jogok és kötelezettségek nem származtathatók.

A BENU Magyarország Zrt. kizárja a felelősségét a weboldal, valamint a hardver és a szoftver működési hibájára, illetéktelen módosítására visszavezethető, továbbá vírus következtében megváltozott vagy megváltoztatott adatok esetében.

A weboldalon megtalálható minden tartalom a BENU Magyarország Zrt. szellemi tulajdonát képezi. Az anyagok módosítása, másolása, sokszorosítása, újbóli közzététele, feltöltése, letöltése, postai vagy egyéb továbbítása, a nyilvánosság számára megtekinthetővé tétele, más anyagok létrehozásához való felhasználása, a rá mutató linkek létrehozása, átadása, értékesítése, illetve más közcélú vagy kereskedelmi célra történő felhasználása csak a BENU Magyarország Zrt. kifejezett írásos engedélyével történhet.

A webhely tartalma előzetes értesítés nélkül módosulhat.

A jelen weboldalra történő belépéssel, a weboldal megtekintésével és használatával Ön kötelezőnek fogadja el a használati feltételeket.